We zijn er klaar voor!
Door: Marc
Blijf op de hoogte en volg Marc
11 Juli 2011 | Nederland, Veghel
Daar waar ik voorheen ruim negen maanden op reis ging met minimale voorbereiding, ben ik nu op en top voorbereid.
Dominique en ik hebben de afgelopen weken diverse forums en verhalen gelezen, vrienden bestookt met vragen en zelfs wandelingen gemaakt ter voorbereiding op deze reis.
We zijn er klaar voor. De tassen gepakt, wandelschoenen ingelopen, een goede camera aangeschaft en Kim de uitleg gegeven over mijn wasmachine zodat ook mijn huisje bewoond is tijdens mijn afwezigheid.
Nog een kort nachtje slapen en dan mogen we gaan, op weg naar een nieuw avontuur!!
p.s. De foto plaatsen we op picase i.p.v. deze site, het adres volgt nog.
11 Juli 2011 - 07:03
Steph:
Heel erg veel plezier samen!! Geniet ervan en ik hou jullie in de gaten! Goede reis! Liefs -
11 Juli 2011 - 08:44
Britte:
Have fun! Geniet ervan! Ben benieuwd naar jullie verhalen :). Enjoy xx -
11 Juli 2011 - 08:48
Maaike:
Heel veel plezier!! Ik kijk al uit naar de eerste indrukken die hopelijk snel volgen op deze site! ;) x -
11 Juli 2011 - 10:13
Dennis En Stefanie:
Hoi Marc en Do,
We wisten niet dat jullie weer op reis gaan, waar gaat de trip deze keer heen? En hoe lang gaan jullie? Spannend! We willen jullie iig een goede reis wensen.
Groetjes
Dennis en Stefanie -
11 Juli 2011 - 10:48
Deborah:
Hey Marc en Do!!!!
Ik ben vergeten om jullie gisteren avond te bellen/smsen....sorry, ik schaam me! Ik wens jullie heel veel plezier in Thailand en Laos!!!! Geniet ervan!
Liefs Deborah -
11 Juli 2011 - 14:05
Spooky:
Jullie zitten als het goed is lekker in het vliegtuig nou, Heel veel plezier en geniet ervan saampjes!!!
Dikke kus jezus -
11 Juli 2011 - 15:38
Nelly En Ad (buuren):
Veel plezier samen, en een liefde volle reis. wat zal het de komende maand rustig zijn in de buurt.
gr.AD en Nelly -
11 Juli 2011 - 16:51
Thea Penninx:
Marc, hoe is het met je piercing?
Hele fijne vakantie gewenst,
groeten -
11 Juli 2011 - 17:01
Peggy:
heeel veel pleziers poepskes!!! ben benieuwd naar jullie verhalen/foto's! xxx -
12 Juli 2011 - 06:41
Wilma Cuppen:
Veel plezier en ik wacht met spanning op het eerste reisverhaal en de foto's. -
12 Juli 2011 - 07:29
Lody:
Heel erg veel plezier samen! Hoop dat jullie veilig aangekomen zijn ondertussen.. en ik hou de verhalen/foto's in de gaten tot dat ik zelf weg ga :D..
Liefs -
12 Juli 2011 - 07:47
Ester:
Een goede reis samen. Geniet er van!!
Groetjes uit het Brabantse Mill :)